1x54 Black Clover | Marvel's Daredevil - Season 3 | The Mentalist
Lotus Symphony

Lotus Symphony Beta 3 3

Briljant alternatief voor Microsoft Office 2010

VOOR

 • Zeer overzichtelijk
 • Gratis compleet pakket
 • Compatibel met Office-documenten

TEGEN

 • Geen Nederlandstalige versie

Excellent
9

Lotus Symphony is een gratis verzameling kantoorsoftware, die zich kan meten met gevestigde spelers in de markt. Of je nu een tekst wilt tikken, een rekenprogramma of een flitsende presentatie wilt maken, Lotus Symphony presenteert je er degelijk gereedschap voor.

IBM's kantoorsoftware weet de spanning tijdens de langdurende installatie flink op te bouwen, maar het is het wachten waard. De 4 componenten van Lotus Symphony, een tekstverwerker, een presentatieprogramma een spreadsheet en zelfs een browser, klinken als een klok. Bovendien werken ze naadloos samen.

Alle programma-onderdelen openen onder tabbladen in het Lotus Symphony-scherm en de taakbalk past zich aan de actieve tab aan. Zo blijft alles lekker overzichtelijk en voorkom je een overvolle menubalk. Deze browser-achtige benadering van het kantoorpakket werkt zeer verfrissend.

Alle componenten van Lotus Symphony zijn overladen met opties, maar desondanks zeer intuïtief vormgegeven. Nou is dat bij dit type natuurlijk niet al te moeilijk, maar toch. Zijn er onduidelijkheden of loop je tegen een probleem aan, dan raadpleeg je een uitgebreid helpbestand.

IBM biedt méér voor je kantoor dan de communicatiesoftware Lotus Notes. Net als concurrent Open Office blijkt Lotus Symphony een zeer sterk en gratis alternatief voor het gangbare kantoorpakket Microsoft Office. Het is onmogelijk hier even alle positieve punten van de software op te noemen. Maar neem het van ons aan: Lotus Symphony is overweldigend goed en een absolute verrijking voor je computer.

Lotus Symphony

Download

Lotus Symphony Beta 3 3

Beoordelingen about Lotus Symphony

 • door Anonymous

  zo traaaaaag.
  een vreselijk traag pakket. Gebouwd op Eclipse verliest het alle snelheid. Niet aan beginnen. Zo...   Meer

 • door Anonymous

  Waarom nog langer betalen?.
  Waarom nog langer betalen? Persoonlijk vind ik Openoffice niet zoveel, en zorgde dan...   Meer

Promotie×