HD 90 Day Fiancé: Before the 90 Days | Virtual Reality – Kampf ums Überleben | Maxine Zhang

Adobe Flash Player krijgt wederom nood-update

Adobe Flash Player krijgt wederom nood-update

Wegens aanhoudende beveiligingsproblemen heeft Adobe een nieuwe versie uitgebracht voor Flash Player. Zowel de Mac- als Windows-variant krijgt een update om een lek in de software te verhelpen. Dankzij het lek worden kwaadaardige links verstopt in Flash-materiaal op websites.

De kwetsbaarheid zou vooral optreden in de browser Firefox, maar ook Internet Explorer– en Google Chrome-gebruikers wordt aangeraden de update naar versie 11.6.602.171 zo snel mogelijk te installeren om geen gevaar te lopen.

Nieuwe problemen

Het is niet de eerste update die Adobe uitbrengt voor Flash. Afgelopen maand kreeg de software al te maken met soortgelijke beveiligingsproblemen. Ook Adobe Reader had vorige week last van een kwetsbaarheid die via PDF-bestanden kwaadwillenden toegang kon verschaffen tot je computer. De vraag is dan ook of de nieuwe update voor Flash wel alle problemen weet te verhelpen.

Adobe Flash Player is een veelgebruikte plug-in om bijvoorbeeld internetvideo af te spelen in je browser. De software updatet in principe automatisch. Mocht dit niet gebeuren, download dan hier de laatste versie van Adobe Flash voor Internet Explorer en hier voor Firefox. Hier vind je de Mac-variant.

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden